11 December 2003

Kenyang Gila

By Rahman Pauzi

Burpppsss, kenyang gila…. lama gila dah tak melantak sesuka hati 😮 Keluar ngan bebudak archi tadi, gi makan kat satu kedai ikan bakar, masakan dia boleh tahan la jugak. Cuma ikan bakar yang satu tu rasa kureng sket, cam ikan sangkar jer. Yang ikan masak 3 rasa tu memang dah ok sangat dah.
Bebudak ni semua makan cam org kebulur tadi (termasuk aku) … memang style makan cam dah 4 hari tak jumpa nasi. (dah la ada sorang tu nama panggilan nyer :monkey: ) Laju jer semua ekekekek. Sampai ada sorang tu tak sempat sentuh pun sayur kangkung tetiba jer dah abis… Aku pun tak sempat nak merasa sangat tomyam.. tetiba jer mangkuk tomyam jadi tempat letak tulang ikan…
Aku plak dok asyik mengorder sotong goreng tepung… nyam-nyam sedap sungguh. seb baik la terasa nak balik kalau tidak aku rasa order lagi satu pinggan sotong goreng tu. Huhu… kawan-kawan esok gi makan sotong goreng lagi jom.. tp sotong goreng jer la.. bwahhahaha
Ok dah la tu merapu perut pon cam sendat lagi… elok la aku berehat seketika….
:rose: Adieu