internet game

Underworld & Games

Semalam seharian aku main game online u-topi-a (heheh sajer eja camtu). Mana taknya aku login jer tgk province aku habis kena serang 2 kali berturut-turut… terkocoh-kocoh aku bina balik defense. Bebudak yang main utopia paham sangat ah yang game ni memang addictive. MMORPG strategy based game. Nampak text jer tp puas main wooo Razz Anyway smalam satu hari aku spend masa bina balik defenses sbb kena serang bagai nak rak. Dah lah aku bermain character “Super Thief” Elvish Rogue.. memang kena defensive. Huhu… seawal pagi tadi nampaknya dah ok balik, probability diserang dan tembus lagi defense rendah la kot. Dah siap set benda-benda pelik yg before this aku tak suka buat (over defensive). Lega sket.. lena la tidor malam karang Razz
Malam semalam member aku gi main snooker lagi, aku seperti biasa tak join. Snookers not my game.. tangan bengkok kot.. aku main tak pernah menjadi ekekeke…. so smalam aku dok melayan movie yang baru siap dload. Underworld, Kate Beckinsale berlakon dengan Scott Speedman (tak pemes pon). Anyway layan la jugak movie tu. Takda la aku ngantuk ker apa. Cuma citer tu terlampau banyak plot terlampau banyak angle. Memang bleh pening sket ah kalau tak perihatin. Citer pasal Vampire lawan dengan Lycan. Lycan tu werewolf ah (lycan kependekan dr lycanthrope). Perghhh tgk scene fight puas hati ah jugak… skill macam-macam kuar. Takda ah scene pistol jer cam matrix. Pedang, throwing star semua kuar … Scene paling best bagi aku time dok terjun dr bangunan tinggi… relax jer… Twist citer ni kira boleh tahan gak. Rupanya sebab dok bergaduh sbb Ketua Lycan tu kahwin curi ngan anak Ketua Vampire.. kira langgar adat ah… tu yang jadi dok berperang tu… Razz Nak tahu lagi gi ah cari CD tak pun tunggu la masuk panggung.. tak pasti la bila nak masuk panggung mesia Smile
Maka tidor lah aku pada kol 4 pagi (konon nyer lah) setelah melayan movie.. Ok lah nak gi brunch Smile Dah kol 11 pagi Razz
Rose Adieu

Of Late Night Games

I slept very late last night Smile Very late actually around 5 am. I was playing literati with a friend of mine, first time playing the game actually and managed to finish one game… the second game.. i was too damn tired to even think of a good word Smile Seems my vocab is shrinking ! Huhu I need an exercise in that matter. Now I’m already wide awake. Somebody woke me up Grin Thanks auntie… now I have to go to work Grin Adios
Oh btw I’m gonna try to see “Identity”, the critics gave it a B-. Just want to see John Cusack in action Grin
[Listening to: Mimpi Laila – Yasin – Mimpi Laila (4:33)]