Quotes

Quotes From Friendster & Friends & Other Places Smile

ur too cynical to view the world with open-mindedness and nothing is astonishing to you

Exora @ YMessenger

I just felt like I had to redo my testimonial. Man is one person you are not afraid of letting your true emotions out. The one person whom you’ll feel comfortable talking with, without worrying about the major age gap. And one of the very few people whom you can share secrets with. He’s very trustworthy and great to talk to.He never ceases to surprise me and I believe that no one will ever regret befriending this great fella… =)

Exora @ Friendster

ish die ni..secynical aku..lagi teruk mamat ni

Axuerra @ YMessenger

very rhetorical..but nice. tends to apologize when the tension rises. like to say ‘umm…umm’. that makes him sweet.sayang rahman :>

TheGoddess @ Friendster

karlbummmm da kelantanese boy..hehe..nak aku kecek klate ko weh..aku dop gheti..hohoho..walaupun aku ade ramai member dr klantan,tapi si karlbum nih arrr satu2nye budak klantan yang takde slang klantan langsung mase dia cakap!hakhak…takde bau budu langsung!eheh..cayalah!!mmg susah nak carik tuh..aku pon tatau nak cakap ape pasal mamat nih…otak dia mmg gile2.. muahahaha… kalo gaduh ngan dia tobat susah nak menang! arghhhh! tensen dow..lagi satu dia nih suke kaco orang..nakal woooo.. muahaha. suke menyakat..aku mula knal ngan dia nih pon kat irc jer..seblom nih tak pnah knal pon…tapi dia nih mmg best arr..baru je knal 3-4 bulan yg lepas..tapi rase cam dah knal lame dahhh…huhu..tatau nak tulis ape dah weh…lengkali arr plak aku tulih ekkk…perut aku sakit nih..nak gi toilet jap..huhu..kay ah.. ehhh..chup..
chup…lagi satu..suare ko best ahh karlbum.. tergoda aku.. Wink ..ahakss.. wokeh! tataaaaa

HaagenDasz @ Friendster

he knows a lot!!!!!!!! frankly…dont argue with him kalau tamo kalah ngan die.. keekek.. friendly, respect org tue.. sweet.. suke wat poem.. jiwang seh.. hehehe.. nice knowing u!!

Zill @ Friendster

berkawan ngan dia nih xde ruginya tp jgn b’jangkit penyakit jiwangs karatz dr dia udoh laa..sronok betul aku main kayak ngan go-kart kat usm hari tuh tp man still utang aku ayam kentucki!!!

Zuren @ Friendster

Al-Akh Rahman ni adalah schoolmate aku dulu.., aku panggil die org lame sbb muke die gile 60-an la, seorang yg bile argue tak penah menang ngan aku walaupon struggle gile, tapi ape ape hal kalau kalau KI old-boys mmg sentiasa gempakz, tul takz?

Mr Diod @ Friendster

err.. dulu aku panggil karlbum ni apa yek? rahman ke? or was it …..? nway.. still aktif chatting ek.. bagus2, pape hal tau le mana nk carik.. masa matrik dulu dia la pakar IT kt kmk.. sesket muka dia jek.. heheh.. ok la.. keep in touch ek.. p.s:karl, muka ko mcm pramlee laks aku tgk Wink

Lenny @ Friendster

Want to add ur quote? Just put it down there in the comments Smile I might copy it here Devil

Leave a Reply