Salah Kelas?

Ni entry ni saja gatal nak cite experience aku memandangkan ada org tu cite pasal dia salah masuk kelas… takpa-takpa… saya pun pernah jadi… lagi haruuuu…
Adalah one day nih, nak gi tutorial… tengok jam dah kol 1.50 dah gelabah dah.. maka berkejaran la ke kelas… kelas start kol 2, sapa tak glabah.. tutorial ada berapa kerat jer muka tutor bleh cam sekor-sekor.
So ni awal sem jadi kononnya nak make a good impression la.. sampai kelas awal n so on… dalam gelabah cari kelas … nampak je the right tutorial class.. terus masuk… pastu gelabah mencari seat.. sebab seems that everyone is there.. siut jer.. igt datang awal tgk kelas dah penuh… pastu semua org tgk aku… awat la tgk tgk..datang lambat lima minit pon tgk.. ada gak aku hempuk org.. poyo jer…
Pastu tetiba si tutor bertanya… ada apa-apa soklan lagi nak tanya.. pastu aku blank ni pehal lak tutor ni nak blah dah nih.. baru start kelas 5 minit… 8-}
Rupa-rupanya kelas tutorial sebelumnya tak habis lagi… wahahah siut… patut la ramai org dok tunggu luar kelas.. aku selamba jer belasah masuk.. not my fault pon.. kelas biasa habis 1.50, mamat tu dah over 15 minit.. something yg jarang berlaku… sure tutor tu rasa cam aku masuk sbb dah bosan tunggu kat luar… cam menghalau la plak aku ek… lepas tu member masuk sambil gelak terkekek.. hampeh… ingatan.. jangan pergi kelas dengan gelabah… sila bertenang Razz
Anyway esok ada paper.. doakan aku tak mati akal menjawab esei selama 3 jam, study tak abis lagi Frown
@};- Adieu

7 thoughts on “Salah Kelas?

Leave a Reply